100 000 klimajobber og grønne arbeidsplasser nå! (Heftet)

for en klimaløsning nedenfra

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 60
Forlag: Gyldendal arbeidsliv
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205455009
Kategori: Statsvitenskap
Omtale 100 000 klimajobber og grønne arbeidsplasser nå!
Denne håndboka forklarer alvoret med den globale oppvarmingen og lanserer en kampanje for klimaløsning nedenfra.

Kampen for nye klimajobber og grønne arbeidsplasser kan være en bro. En bro mellom Norge som oljenasjon til et land som går over til fornybar energi. En bro mellom de umiddelbare behovene som de fleste har, med eller uten sin familie, for gode, trygge jobber ? og det behovet som alt levende liv på planeten har for å få ned utslippene av klimagasser, først og fremst CO2.
Vi kan løse klimakrisa og bygge et fornybart Norge gjennom gode og trygge jobber som dessuten er livsviktige for det globale miljøet. Vi trenger deg som leser dette med i en kampanje for 100 000 nye klimajobber og grønne arbeidsplasser nå!
Boka har kommet i gang gjennom diskusjoner mellom tillitsvalgte i fagforeninger og engasjerte forskere og utgis med støtte fra Klimavalg 2013, Concerned Scientists Norway (CSN), Fagforbundet, Norsk Tjenestemannslag (med i LO), Parat (med i YS), Den norske kirke, Besteforeldrenes klimaaksjon, Naturvernforbundet, Natur og Ungdom, Greenpeace Norge, Utviklingsfondet og Framtiden i våre hender.

Til toppen