123 blogg (Innbundet)

For nysgjerrige, nybegynnere og eksperter

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 80
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202358433
Kategori: Data
Fag: Markedsføring, Mediefag, Salg og PR
Nivå: Akademisk
Omtale 123 blogg

123 blogg forteller deg hva en blogg er, hvordan du lager din egen blogg og hvordan du får bloggen din til å engasjere mange lesere.

Blogging har skapt karrierer, veltet regimer og gitt unge mennesker en stemme i offentligheten. 123 blogg gir deg kunnskap om de uskrevne reglene og uttrykksformene i bloggverden, og viser hvordan noen har kommersialisert bloggene sine.

123 blogg passer både for nybegynnere og for deg som har blogget en stund. Den er like aktuell for privatpersoner som for bedrifter.

Til toppen

Anmeldelser 123 blogg

«I tillegg til tips og triks, har Thomas også lagt inn et knippe gode historier om bloggere som har gjort en forskjell – enten for seg selv eller andre – gjennom bloggingen sin. Disse historiene fungerer godt som inspirasjon og tankevekkere. Aller best er boken der den stiller leserne spørsmål som de må tenke over før de kjører i gang.»

Christian Kamhaug, scanair.no

«Er du nysgjerrig eller nybegynner, løp og kjøp! Dette er boken som får deg i gang, enkelt og greit. Har du startet en blogg, men mistet motet etter bare noen få innlegg og ønsker å komme i gang igjen (Vi er mange som har vært der!) er dette også en veldig god investering. [...] Så om du har vyer om få din bedrift på blogg og senke terskelen for å delta, er dette en svært god investering i kontorbiblioteket.»

 Annette Kallevig, sosialkontoret.wordpress.com

«Selv om boken er lett – fysisk sett – og lettlest så er det ingen lettvekter av en bok. Dette er Thomas Moen på sitt beste synes jeg. Thomas er opptatt av å gjøre ting enkelt, skrive lett og være lettlest, men det betyr ikke at det ligger mye tankegods bak. På den måten klarer Thomas på en fin måte å gjøre deg mer nysgjerrig og samtidig kanskje mindre skeptisk og redd til dette merkelige «bloggreiene». [...] Gratulerer. Hatten av!»

 Hans-Petter Nygård-Hansen, hanspetter.info

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: