21 dager av Sidsel Dalen (Ebok)
Ebok

21 dager (Ebok)

thriller

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.67 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203355738
Kategori: Krim og Spenning og Thriller
Omtale 21 dager
"21 dager" er en triller om menneskehandel, grådighet og korrupsjon i oljebransjen. Her møter vi på ny journalist Mia Mikkelsen fra "Dødelige dråper".

Mens Mia Mikkelsen dekker en internasjonal energikonferanse i København, blir avdelingsleder Herman Bull i Oljedirektoratet funnet drept etter et fall fra sin suite i attende etasje på Mermaid Palace Hotel. Sammen med ham var en ung prostituert jente.

Anna og lillesøster Irina fra det fattige Moldova har blitt skilt fra hverandre og solgt til menneskehandlere i Vest-Europa. Irina har havnet hos en brutal hallik i Oslo. Han har bare ett prinsipp - han selger ikke barn. Men om 21 dager fyller Irina tretten og er ikke lenger et barn. Anna har dårlig tid og må finne henne - før det er for sent.

"21 dager" er en intens og nervepirrende thriller, som strekker seg fra Oslos bakgater til samfunnets rike og mektige. Jakten på sannheten om Herman Bull bringer Mia i livsfare.

Til toppen

...mesterverk av en thriller

Andre utgaver

21 dager
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Sidsel Dalen:

Anmeldelser 21 dager
«Dette er et av de beste forsøkene hittil på å skrive en skikkelig spenningsbok om det norske oljeeventyret. I krimmen 21 dager skildrer Sidsel Dalen en pill råtten norsk oljeindustri, kynisk menneskehandel og narkobusiness bak glitrende luksusfasader.»
Sindre Hovdenakk, VG (terningkast 5)

«21 dager ligger an til å bli en av høstens beste thrillere - og vi skal merke oss navnet Sidsel Dalen. Fortsetter hun i samme tempo med flere bøker av samme kvalitet, vil både Jo Nesø og Jørn Lier Horst få en konkurrent som puster dem i ryggen.»
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten (terningkast 6)

«Vellykket og kjapp oljethriller. (...) Sidsel Dalens andre roman med stoff fra norsk oljeindustri er i mangt en actionfylt røverroman, men også et underholdende skråblikk på mulige skjulte sider av oljebransjen. Spennende og tett, og samtidig med rom for en slags lett kynisk humor.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad, Fem krim på topp

«Dette er en handlingsmettet fortelling om et lukket og korrupt miljø. Dalen har tidligere jobbet som PR-rådgiver for et globalt oljeselskap, og hennes kunnskap om bransjen gir historien et realistisk preg.»
Marta Breen, Alt for damene

«Handlingen er ekstrem, og så godt som samtlige karakterer er drevet til bristepunktet. Effekten er en lettlest, underholdende og tempofylt historie.»
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

Til toppen