21 dager (Heftet)

thriller

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 434
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203355967
Kategori: Krim og spenning

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale 21 dager
En triller om menneskehandel, grådighet og korrupsjon i oljebransjen. Her møter vi på ny journalist Mia Mikkelsen fra "Dødelige dråper". "21 dager" er en intens og nervepirrende thriller, som strekker seg fra Oslos bakgater til samfunnets rike og mektige. Jakten på sannheten bringer Mia i livsfare.

Til toppen

...mesterverk av en thriller

Andre utgaver

21 dager
Bokmål Ebok 2013
21 dager
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Anmeldelser av 21 dager
«Dette er et av de beste forsøkene hittil på å skrive en skikkelig spenningsbok om det norske oljeeventyret. I krimmen 21 dager skildrer Sidsel Dalen en pill råtten norsk oljeindustri, kynisk menneskehandel og narkobusiness bak glitrende luksusfasader.»
Sindre Hovdenakk, VG (terningkast 5)

«21 dager ligger an til å bli en av høstens beste thrillere - og vi skal merke oss navnet Sidsel Dalen. Fortsetter hun i samme tempo med flere bøker av samme kvalitet, vil både Jo Nesø og Jørn Lier Horst få en konkurrent som puster dem i ryggen.»
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten (terningkast 6)

«Vellykket og kjapp oljethriller. (...) Sidsel Dalens andre roman med stoff fra norsk oljeindustri er i mangt en actionfylt røverroman, men også et underholdende skråblikk på mulige skjulte sider av oljebransjen. Spennende og tett, og samtidig med rom for en slags lett kynisk humor.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad, Fem krim på topp

«Dette er en handlingsmettet fortelling om et lukket og korrupt miljø. Dalen har tidligere jobbet som PR-rådgiver for et globalt oljeselskap, og hennes kunnskap om bransjen gir historien et realistisk preg.»
Marta Breen, Alt for damene

«Handlingen er ekstrem, og så godt som samtlige karakterer er drevet til bristepunktet. Effekten er en lettlest, underholdende og tempofylt historie.»
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

Til toppen