90 retter til Ingrid Espelid Hovig (Innbundet)

Forfatter:

Marianne Gehrken (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 432
Illustratør: Gehrken, Marianne
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788205461949
Kategori: Mat og drikke
Omtale 90 retter til Ingrid Espelid Hovig
En bok med de beste tretti norske kokkenes 3-rettere som de ville servere Ingrid hvis hun kom på besøk. Prøv selv å lage en av de norske mesterkokkenes trerettere, eller lag Jamie Olivers superrett til Ingrid!

Ingrid Espelid Hovig har inspirert norske mesterkokker i tre generasjoner. I denne boken gir de 30 beste norske kokkene tilbake og hedrer henne med 90 retter i forbindelse med hennes 90-årsdag.
Verdensmestere, nesten alle Norgesmestere, gamle venner og nye talenter forteller om sitt forhold til Ingrid og lager sine beste retter inspirert av hele Norges matmor.
At Ingrid fortjener Norges flotteste kokebok er det ingen tvil om!
Kokkene som er med: Eyvind Hellstrøm, Morten Schakenda, Bent Stiansen, Lise Finckenhagen, Tom Victor Gausdal, Arne Brimi, Gunnar Hvarnes, Geir Skeie, Karla Siverts, Jamie Oliver, Gordon Ramsay og 20 andre!.
Arne Hjeltnes har jobbet med og for norsk mat hjemme og ute i mer enn 20 år. Han har laget en rekke matprogrammer og gitt ut 15 bøker..Arne har et lidenskapelig forhold til Ingrid Espelid Hovig og brenner for å føre hennes matglede og formidlingsevne videre.
Marianne Gehrken er matfotograf og har jobbet med mat i både bøker, tidsskrifter og reklame. I 2012 ga hun ut boken Helt på kjøkenet sammen med Arne Hjeltnes.

Til toppen