Å elske og bli elsket (Innbundet)

hvordan ta vare på kjærligheten?

Forfatter:

Lisa Aisato (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 294
Illustratør: Aisato, Lisa
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205501300
Kategori: Sex og samliv
Omtale Å elske og bli elsket


Boken for deg som ønsker å la deg inspirere og ta vare på kjærlighetslivet ditt! 

Å elske og bli elsket. Det er det vi ønsker. Men hva er det som gjør at de gode følelsene stadig skapes mellom oss? Denne boken gir deg innsikt i kjærligheten og hva den betyr i våre liv. 

Du får grep til å bryte negative mønstre og inspirasjon til å dyrke det positive i forholdet. I et fengende og forståelig språk, gjennom ord som taler både til hjerte og hode belyser Bjørk Matheasdatter temaer de fleste kan kjenne seg igjen i: som kommunikasjon og konflikt, tid og tilstedeværelse, kjærtegn og begjær, forandring og forsoning. 

Boken er vakkert illustrert av Lisa Aisato, og forfatteren har også håndplukket våre flotteste kjærlighetsdikt. «Å elske og bli elsket» er en hyllest til kjærligheten og en gave til alle som ønsker å ta vare på den. 

«Jeg tviler på om det er noen i Norge som kan formidle kjærlighetslivets mange gleder og utfordringer med så stor inderlighet og varme, innsikt og klokskap som det Bjørk Matheasdatter gjør» (Psykologiprofessor Frode Thuen i forordet) 

Bjørk Matheasdatter er parterapeut og relasjonspedagog med praksis i Oslo. Hun er også en etterspurt foredragsholder, har vært tilknyttet Modum Bad i en årrekke og er fast spaltist i Dagbladet Magasinet.

Til toppen

Andre utgaver

Å elske og bli elsket
Bokmål Ebok 2017
Å elske og bli elsket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Bjørk Matheasdatter: