Å, hete natt / Spillet om kjærligheten av Kathie DeNosky og Katherine Garbera (Ebok)
Ebok

Å, hete natt / Spillet om kjærligheten (Ebok)

Serie: Harlequin Passion 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Passion
ISBN/EAN: 9789150738971
Omtale Å, hete natt / Spillet om kjærligheten
Å, hete natt

Endelig skal den lange kampen avgjøres. Brad og Abby har utfordret og konkurrert mot hverandre hele livet, så det hadde vært rart om de ikke skulle konkurrere om formannsvervet for den prestisjefylte Texas Cattleman’s Club også. Men nå, når de begynner å nærme seg slutten på sine lange valgkampanjer, er det kanskje ikke like viktig lenger.

Brad har plutselig fått omsorgen for sin avdøde brors datter, og Abby har hjulpet ham å ta seg av den lille jenta. Og da de tilfeldigvis havner under mistelteinen under juleforberedelsene, starter en helt ny utfordring …Spillet om kjærligheten

Berømt, attraktiv og uimotståelig. Det er inntrykket Jack Crown gir hvor han enn kommer. Han har knust hjertet hennes én gang, så nå vil Willow Stead ha hevn. Som produsent for showet Sexy og singel skal hun få ham på kroken, og denne gangen er det hun som bestemmer reglene.

Sterk, selvstendig og het. Jacks eneste tanke er at han vil ha Willow, igjen. Kvinnene bruker å jakte på ham, men nå må han bli jegeren. Spillet kan begynne, og han skal gjøre alt for å vinne!

Til toppen

Bøker i serien