ABC (Heftet)

silorema

Forfatter:

Unn Elisabeth Rindal (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 64
Illustratør: Rindal, Unn Elisabeth
Forlag: Gan forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788249207787
Omtale ABC
-.systematisk leseopplæring og arbeidsbok i ett

GAN Forlags abc foreligger nå i revidert utgave. Den nye utgaven har mer lese- og skriveøving. Fortsatt er abc-en en frodig, fargerik og rimelig engangsbok med et vell av muligheter for differensierte oppgaver. Hovedvekten er lagt på syntetisk leseopplæringsmetode med varierte lytte-, lese- og skriveøvelser. Bokas metodikk er lett å tilpasse den enkelte elevs utviklingstrinn og forutsetninger, samtidig som det gis rom for felles læringsopplevelser.

Bokstavrekkefølgen i abc Silorema er slik at elevene skal kunne trekke sammen til enkle, lydrette og meningsbærende ord helt fra begynnelsen. Boka er systematisk bygd opp med ett oppslag per bokstav og med repetisjonssider etter fire, åtte, tolv og atten bokstaver. Hvert oppslag har faste oppgaver som er lett gjenkjennelige for elevene. I tillegg er det hele tiden nye utfordringer som sørger for nødvendig variasjon. Det skriftlige arbeidet i abc-en kan videreføres og dokumenteres i rød finbok.

Ved innføringen av hver enkelt bokstav er Silorema storbok et inspirerende supplement til abc-en. abc Silorema er boka for den helt grunnleggende leseopplæringen. Elevene trenger i tillegg systematisk lesetrening. Så snart barna har knekket lesekoden, er det viktig at læreren kan tilby barna noe å lese som er individuelt tilpasset elevenes nivå og interesser. Derfor legges den nødvendige, individuelle lesetreningen til lettlestbøker og til små brettebøker.

Til toppen

Flere bøker av Elisabeth Åril: