Abel 1 (Spiral)

ressursperm

Forfatter:

Tone Lileng (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 160
Illustratør: Lileng, Tone
Forlag: Tell forl.
Språk: Nynorsk / Bokmål
ISBN/EAN: 9788275224758
Omtale Abel 1
Abel er et matematikkverk for 1.-4.-klasse. Verket vil bestå av følgende komponenter:
Grunnbok a og b samt et oppgavehefte på alle trinn. I tillegg kommer digitale utgaver for elektronisk tavle. Komponentene for 1. og 2. trinn ferdigstilles i løpet av 2014/2015.

Verket tar utgangspunkt i begrepsundervisningsmetoden. Eleven får systematisk trening i å arbeide med viktige begreper og symboler, tall og antall, tallrekker og former og størrelser. Verket har oppgaver på flere nivå. Ressurspermen vil gi læreren grundig innføring i metoden, mange tips til videre arbeid, og den vil inneholde rikelig med kopieringsoriginaler.

ABEL knytter kunnskap om læring, begrepsdanning og matematisk forståelse/kompetanse opp mot hovedområdene i læreplanen. Metoden egner seg spesielt godt i klasserom i klasserom med barn fra ulik språk- og kulturbakgrunn.

Forfatteren, Gunvor Sønnesyn, har arbeidet med begynneropplæring i matematikk, begrepstrening og PASS intelligens teori i en lengre periode. Hun er mye brukt foreleser i inn og utland og jobber som daglig som seniorrådgiver i Pedverket kompetanse.

Til toppen