Access to International English (2007) (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Engelsk
ISBN/EAN: 9788202252328
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Internasjonal engelsk
Nivå: Vg2
Komponent: Grunnbok
Omtale Access to International English (2007)

Access to International English er et at av Cappelen Damms to læreverk i internasjonal engelsk programfag på studiespesialiserende utdanningsprogram i Vg2. Kurset har fem uketimer, og boka dekker hele læreplanen: språk og språklæring, kommunikasjon, kultur, samfunn og litteratur.

Litteratur og realia
Det nye læreverket for engelsk programfag på Vg2, Access to International English, behandler alle temaer og kompetansemål som nevnes i læreplanen. Det er lagt stor vekt på litteratur av forfattere med en annen opprinnelsesbakgrunn enn USA og UK. Realiatekstene er for det meste skrevet av lærebokforfatterne. Boka har mange oppgaver for diskusjon, skrivearbeid og trening av språklige ferdigheter. Toolbox bak i boka gir veiledning til å videreutvikle språkkompetansen, både muntlig og skriftlig.

Lærer-CD-er
Alle tekstene i boka er innspilt på CD. Her er det også lytteøvinger. Transkript til lytteøvinger vil ligge i lærerressursen på nettet.

Access to International English har et innholdsrikt fagnettsted med egen ressurs for læreren. Til hver tekst tilbyr vi ekstra materiale, for eksempel ekstratekster og interaktive språkøvinger. På nettstedet er en del av realiatekstene lagt ut som lydfiler. Nettstedet er åpent.

access.cappelendamm.no


Til toppen

Flere bøker av John Anthony: