ACT- enkelt og greit (Heftet)

en innføring i aksept- og forpliktelsesterapi

Forfatter:

Kari Marie Thorbjørnsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 283
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
Originaltittel: ACT made simple
Oversatt av: Thorbjørnsen, Kari Marie
ISBN/EAN: 9788205428898
Kategori: Psykiatri
Omtale ACT- enkelt og greit
Få en pangstart på praksisen din med et komplett og enkelt verktøy i ACT!

Hvorfor er det så vanskelig å være lykkelig?.Hvorfor er livet så vanskelig?Hvorfor har mennesker det så vondt?Hva kan vi egentlig gjøre med det?Ønsker du å være mindre stresset og mer dedikert på jobb?
Aksept- og forpliktelsesterapi (Acceptance and Commitment Therapy, forkortet ACT) kan gi svar på disse spørsmålene som kan forandre livet ditt. ACT har altså ikke bare vist seg å være en effektiv behandling for depresjon, angst, stress, avhengighet, spiseforstyrrelser, schizofreni, personlighetsforstyrrelse og mange andre psykiske vansker. Full av spennende nye verktøy, teknikker og strategier for å oppnå dyptpløyende atferdsendring er ACT også en ny revolusjonerende måte å se menneskelige tilstander på.
I denne boka gir Russ Harris en lettfattelig presentasjon av ACT-modellen; forfatteren har anvendt sin kliniske kreativitet på nye metoder og nye framgangsmåter for å nå inn til kjernen av problemene sammen med klientene. Særlig hvis ACT er nytt for deg, vil boka på mesterlig vis gjøre ACT-modellen tilgjengelig for nærmere utforskning. Boka er nøyaktig det tittelen sier:ACT ? enkelt og greit.

Til toppen