Adventsboka om adventspøkelset (Innbundet)

Forfatter:

Beate Rostin (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 51
Illustratør: Rostin, Beate
Forlag: Lyst forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293349594
Alder: 3 - 6
Omtale Adventsboka om adventspøkelset
De voksne har glemt at det snart er jul, og barn og nisser fortviler! Samtidig som Mina leter etter mammaen sin, prøver nissene Bis og Lure å finne årsaken til at de voksne har glemt noe så viktig som adventstida! På sin ferd for å løse mysteriet, møter nissene flere kjente skikkelser som f.eks Askeladden og Mummitrollet. Og Adventspøkelset spøker hele tiden i bakgrunnen! Men er han kanskje som de fleste spøkelser her i verden? De blir små bare man kommer nær nok.
Boka har
- et kort kapittel for hver dag i adventstiden
- forslag til aktiviteter for hver dag
- 24 fantasieggende illustrasjoner
og bidrar til at alle barn kan bli kjent med deler av norsk kulturhistorie

Dette er en høytlesningsbok for store og små, og en bok man bør ta frem før hver jul. Med #Adventsboka om Adventspøkelset" får barna en morsom og fin adventstid mens de teller ned til julaften.

VERA ROSTIN WEXELSEN (f. 1949) har arbeidet innen norsk teater som skuespiller, instruktør, dramatiker og teatersjef i mer enn en mannsalder. Spesielt har hun vært opptatt av å formidle scenekunst til et ungt publikum. Adventspøkelset ble først skrevet som skuespill og fremført på Hordaland Teater. Vera debuterer med denne boka som skjønnlitterær forfatter.

Til toppen