Aldri, aldri, aldri av Linn Strømsborg (Ebok)
Ebok

Aldri, aldri, aldri (Ebok)

Serie:  395

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.03 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 395
ISBN/EAN: 9788282883368
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Aldri, aldri, aldri

Nominert til Bokhandlerprisen 2019

«Jeg er 35 år gammel. Jeg vil ikke ha barn.

Dette er ikke noe jeg snakker med andre om. Det er noe jeg skammer meg over, noe jeg unngår, går lange muntlige omveier rundt. Når vennene mine snakker om å få barn, bytter jeg samtaleemne. Jeg vil ikke være skråsikker eller bastant, for plutselig våkner jeg en dag og har blitt en av dem, en vanlig kvinne i 30-åra som vil bli gravid, som vil stifte familie, som vil utvide livet mitt, kroppen min, hjertet mitt, til å romme flere enn meg selv. Det er lov å ombestemme seg.»

Hovedpersonen i Linn Strømsborgs roman «Aldri, aldri, aldri» har aldri ønsket seg barn. Hun har vært samboer med Philip i åtte år, og de har vært enige om at de ikke skal ha barn – helt til nå. For kanskje vil Philip allikevel bli pappa? Og mens hennes to beste venner venter sitt første barn, og moren hennes stadig maser om barnebarn, og hverdagen renner over av småbarnsforeldre og fødsler og andres tidsklemmer, så står hun støtt i livet sitt og valget sitt om å ikke ville ha barn.

Aldri, aldri, aldri er en roman om hvorfor vi får barn, og hvorfor vi ikke får barn. Det er historien om å velge noe annet enn det som forventes av en, men samtidig bare ønske seg et vanlig liv.

Til toppen

Andre utgaver

Aldri, aldri, aldri
Bokmål Innbundet 2019
Aldri, aldri, aldri
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Aldri, aldri, aldri
Bokmål Heftet 2020

Flere bøker av Linn Strømsborg:

Anmeldelser Aldri, aldri, aldri

 
Nominert til Bokhandlerprisen og Bokbloggeprisen 2019
Aldri, aldri, aldri er en roman om hvorfor vi får barn, og hvorfor vi ikke får barn. Det er historien om å velge noe annet enn det som forventes av en, men samtidig bare ønske seg et vanlig liv.
«Det går utrolig nok an å skrive varmt og rørende om å velge bort barn. Strømsborgs nyeste roman får meg til å hulkegrine (…) hennes beste bok til nå.»
Katrine J. Urke, Dagbladet (Terningkast 5)

«... med et nært og varmt språk kretser hun rundt familiens plass i våre liv (...) Strømsborgs nostalgi er det lett å bli forført av. Romanene hennes er en hyllest til de gode vennskapene.»
Ida Vågsether, Stavanger Aftenblad (Terningkast 5)

«Strømsborg utforsker morsrollen gjennom forholdet jeg-fortelleren har til sin egen mor, til besteforeldrene sine, og morens forhold til sine foreldre. Hun byr på interessante perspektiver om farsrollen versus morsrollen, skriver vakkert om oppvekst og godt om hvordan vennskap endrer seg når noen får barn. Boka er aldri navlebeskuende, men er drevet frem av gode dialoger og handling. Historien er elegant komponert, til tider nærmest filmatisk.»
Trine Saugestad Hatlen, VG (Terningkast 5)

Til toppen

Bøker i serien