Alle sanger handler om deg (Heftet)

Serie:  412

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 228
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 412
ISBN/EAN: 9788282883528
Kategori: Musikk

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Alle sanger handler om deg

Alle sanger handler om deg består av entusiastiske og personlige essays om musikk. Noen går helt tilbake til barndommen i Bergen og den unge Lerches nesten selvutslettende forhold til a-ha og Morten Harket. Andre tar for seg senere helter som Prefab Sprout, Fiona Apple og Milton Nascimento. Det er også gjort plass til konsertopplevelser i USA, med blant annet St.Vincent, Beyoncé og Kygo. Og det løpes langt, i Los Angeles, med ambient på øret.

Ifølge Lerche finnes det ingen guilty pleasure i musikken. Bare pleasure. Vel så viktig som musikken vi kjenner og elsker, er de mer tilfeldige musikalske møtene utenfor komfortsonen. Det er heldigvis slik at musikk som noen kan finne ubrukelig kan bety alt for naboen, eller millioner av mennesker. Denne bokens tekster omfavner dette.

Til toppen

Andre utgaver

Alle sanger handler om deg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Alle sanger handler om deg
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Sondre Lerche:

Anmeldelser Alle sanger handler om deg

«Lerches lille bok om musikk, ung alderdom og gammel ungdom kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt.»
Audun Vinger, Dagens Næringsliv

«Mange ganger oppfyller Sondre Lerche det høyeste kravet til musikkjournalistikk: Det å fortelle leserne om noe spennende de ikke har hørt før. (...) ei bok som både gir et innblikk i Sondre Lerches egne musikalske verden, og som øker appetitten på å høre enda flere gamle plater som vi ikke har spilt på en stund, eller ikke hadde hørt i det hele tatt.»
Geir Rakvaag, Dagsavisen

«Formidlingsgleden skinner igjennom på hver side, og mange vil (gjen)oppdage perler fra populærmusikken her (...) noe sier meg at det kommer flere bøker med musikalske gleder fra Sondre Lerches gitarfingre. Det håper jeg.»
Eivind Buene, Klassekampen

«Lerche har tatt på seg misjonærkappen i sitt vellykkede forsøk på spre sin kjærlighet og entusiasme for musikken. Det handler om å finne seg selv i tonekunsten, slik Sondre Lerche fra ung alder har gjort.»
Frida Urheim, Subjekt.no 

«Lerche vever hele veien fine mønstre mellom egen biografi og musikken han til enhver tid tiltrekkes av. (...) Å skrive om musikk på denne måten er ikke lett. Derfor fortjener Lerche maksimal ros, fordi han i essay etter essay makter å gjøre tekstene spennende, selv om man i utgangspunktet ikke har noe nært forhold til artisten som beskrives.»
Marius Lien, Morgenbladet

Til toppen

Bøker i serien