Alltid nye muligheter (Heftet)

Om kommunikasjon og mellommenneskelig forståelse

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 190
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788250821040
Kategori: Organisasjon og ledelse
Nivå: Akademisk
Omtale Alltid nye muligheter

Alltid nye muligheter handler om hva god kommunikasjon er og hvordan man kan gi inspirasjon til bedring av arbeidsmiljøet. Den er aktuell for alle som forsøker å organisere best mulig, for eksempel i oppbygging av store og små bedrifter og organisasjoner.

Alltid nye muligheter handler om profesjonell samhandling, det vil si møter mellom mennesker hvor formålet er å oppnå et resultat. Med utgangspunkt i mange års virke innen det psykiatriske fagfeltet og ut fra erfaringer med organisasjoner, systemer og personer i konflikt, gjennomgår forfatteren konsekvenser av det vi gjør i samhandling med andre. Pål Abrahamsen viser oss at det alltid finnes nye muligheter, hvor vi kan forbedre samarbeidsformene våre og slippe til mer kreativitet og glede.

Boka er aktuell for deg som forsøker å organisere menneskelige systemer best mulig, som for eksempel ved oppbygging og ledelse av bedrifter og organisasjoner, men også for behandlere og andre som bedre vil forstå hva menneskelige krefter består av.

Boka formidler med mange praktiske eksempler et optimistisk syn og at det alltid finnes nye muligheter. Vi kan forbedre samarbeidsformene våre og slippe til mer kreativitet og glede. Alltid nye muligheter er krydret med tankevekkende og fantastiske illustrasjoner.

Pål Abrahamsen er lege, godkjent spesialist i psykiatri, og har lang erfaring med pasientbehandling, undervisning, rådgivning og sakkyndighetsarbeid innen helsevesen, skole, universitet og rettsinstanser. Han har også bred erfaring med organisasjonsutvikling. Abrahamsen har deltatt aktivt i utviklingen av familieterapi i Norge og er en ukuelig optimist når det gjelder å finne nye løsninger.

Til toppen