Alltid tilgivelse av Anne B. Ragde (Lydbok-CD)

Alltid tilgivelse (Lydbok-CD)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2016
Innleser: Andersen, Anders T.
Spilletid: 8:10
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242172464
Omtale Alltid tilgivelse
Tre år er gått siden Torunn reiste fra Neshov og søkte tilflukt hos Christer i skogen utenfor Oslo. Erlend og Krumme er blitt travle småbarnsfedre med nye, strålende utsikter til det gode liv i København. Skjønt livet - det kan ingen ta for gitt. Margido har funnet tilbake til sin Gud, men må samtidig ta konsekvensen av at det er nye tider også i gravferdsbransjen. Torunn har fylt førti og begynner å innse at hun ikke har noen fremtid hos den notorisk utro hundekjøreren. Men hva skal hun gjøre med livet sitt videre? Fins det tilgivelse for at hun sviktet Neshov-familien den gangen?

«Alltid tilgivelse» er fjerde bok i serien som startet med «Berlinerpoplene» og fortsatte med «Eremittkrepsene» og «Ligge i grønne enger».

Til toppen

Her strømmer de mot leseren, alle skikkelsene, lekende lett og trekkes inn i en ny stor vev med løse tråder og åpninger for nye fortellinger i mange år framover.
Guri Hjeltnes, VG

Andre utgaver

Alltid tilgivelse
Bokmål Innbundet 2016
Alltid tilgivelse
Bokmål Ebok 2016
Alltid tilgivelse
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Alltid tilgivelse
Bokmål Heftet 2017
Anmeldelser av Alltid tilgivelse

Her strømmer de mot leseren, alle skikkelsene, lekende lett og trekkes inn i en ny stor vev med løse tråder og åpninger for nye fortellinger i mange år framover. (...) Dette er ingen komplisert roman, mye feelgood, men replikker og miljøene er ragdesk så det holder, morsomt å lese. Guri Hjeltnes, VG

Les anmeldelsen til VG her

Til toppen