Alltid tilgivelse av Anne B. Ragde (Ebok)
Ebok

Alltid tilgivelse (Ebok)

roman

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.1 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Oktober
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788249517350
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Alltid tilgivelse

Alltid tilgivelse er fjerde bok i serien som startet med Berlinerpoplene og fortsatte med Eremittkrepsene og Ligge i grønne enger. Med denne festen av en roman har Anne B. Ragde endelig skrevet seg tilbake til Neshov.

Tre år er gått siden Torunn reiste fra Neshov og søkte tilflukt hos Christer i skogen utenfor Oslo. Erlend og Krumme er blitt travle småbarnsfedre med nye, strålende utsikter til det gode liv i København. Skjønt livet - det kan ingen ta for gitt. Margido har funnet tilbake til sin Gud, men må samtidig ta konsekvensen av at det er nye tider også i gravferdsbransjen. Torunn har fylt førti og begynner å innse at hun ikke har noen fremtid hos den notorisk utro hundekjøreren. Men hva skal hun gjøre med livet sitt videre? Fins det tilgivelse for at hun sviktet Neshov-familien den gangen? 

Til toppen

Her strømmer de mot leseren, alle skikkelsene, lekende lett og trekkes inn i en ny stor vev med løse tråder og åpninger for nye fortellinger i mange år framover.
Guri Hjeltnes, VG

Andre utgaver

Alltid tilgivelse
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Alltid tilgivelse
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Anne B. Ragde:

Anmeldelser Alltid tilgivelse

Her strømmer de mot leseren, alle skikkelsene, lekende lett og trekkes inn i en ny stor vev med løse tråder og åpninger for nye fortellinger i mange år framover. (...) Dette er ingen komplisert roman, mye feelgood, men replikker og miljøene er ragdesk så det holder, morsomt å lese. Guri Hjeltnes, VG

Les anmeldelsen til VG her

Til toppen