Alt er tillatt / En kvinnes list av Maureen Child og Andrea Laurence (Ebok)
Ebok

Alt er tillatt / En kvinnes list (Ebok)

Serie: Harlequin Passion 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Passion
ISBN/EAN: 9789150734973
Omtale Alt er tillatt / En kvinnes list
Alt er tillatt

Da en skandale truer slektens auksjonshus, mistenker Vance Waverly at det er en fra innsiden som står bak. Kan det være den vakre nye assistenten hans, Charlotte Potter, som planlegger Waverlys fall? Det er én utmerket måte å finne ut dette på: å forføre henne og lokke sannheten ut av henne.

Charlie står overfor to umulige valg – enten avslører hun Waverlys hemmeligheter til den anonyme utpresseren, eller så risikerer hun å miste omsorgen for barnet sitt. Hva hun enn velger, kommer hun til å miste jobben som betyr så mye for henne. Men å miste mannen hun har blitt så forelsket i, ville få henne til helt å miste fotfestet.



En kvinnes list

Da sjefen for tv-kanalen, Liam Crowe, blir stående fast i heisen sammen med Francesca Orr, kan han ikke lenger kontrollere følelsene sine. Mye på grunn av at hun nettopp hadde skjelt ham ut på italiensk i styrerommet – og nå kaster hun seg over Liam og kysser ham. Da får han en utmerket idé. Han ber henne bli forloveden hans, kanskje til og med konen hans. Alt for å blidgjøre hans grenseløst rike tante, den eneste som kan redde den skandaleombruste tv-kanalen, og som holder Liams fremtid i sine hender. Francesca er en perfekt kandidat for en liksom-forlovelse. Bortsett fra at da hun gikk med på planen hans, ble det virkelig komplisert – for når Francesca gjør noe, gjør hun det ordentlig!

Til toppen

Bøker i serien