Alt inkludert av Marit Eikemo (Ebok)
Ebok

Alt inkludert (Ebok)

roman

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.23 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Samlaget
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788252187779
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Alt inkludert
Tidleg ein sommar flyttar Agnes og dottera Maja på 6 år inn i eit hybelhus i eit vanleg norsk nabolag, utan nettverk, venner eller møblar. Mens Maja speler Nintendo, bruker Agnes tida si på FINN, på leit etter møblar og andre ting dei treng. Ein fellesskap oppstår med menneska i huset, gata og nærområdet, og til å begynne med manøvrerer Agnes greitt gjennom dagane. Men når pengane minkar, løgnene blir fleire og skulestart nærmar seg, blir omgangen stadig meir utfordrande. Med eit fargerikt persongalleri, kostelege scener og eit utforskande alvor, teiknar Marit Eikemo eit skarpt portrett av Noreg i dag, av utanforskap og fellesskap, og av korleis ein lever nedlest av ting, på evig jakt etter meir.

Til toppen

...en av samtidslitteraturens skarpeste stemmer.
Cathrine Krøger, Dagbladet

Andre utgaver

Alt inkludert
Nynorsk Innbundet 2015
Alt inkludert
Nynorsk Heftet 2015
Alt inkludert
Nynorsk Heftet 2018
Alt inkludert
Nynorsk Nedlastbar lydbok 2020
Anmeldelser Alt inkludert

"Marit Eikemos fjerde roman befester hennes posisjon som en av samtidslitteraturens skarpeste stemmer. [...] Hos Eikemo er skjebnene såpass karikert at det nærmer seg satire. Men det er godt. Det er oppslukende. Det er treffende."
Cathrine Krøger ,  Dagbladet

"Eikemo dømmer ingen, men skildrar folk med stor humor, særs gjennom dialog i god flyt. Det skjer ikkje så ofte i norsk samtidslitteratur at lesaren ler. Men her skjer det."
Gerd Elin Stava Sandve ,  Dagsavisen

"Marit Eikemo kommer godt ut av sin presise nye roman. Det gjør ikke Norge. [...] Den kliniske, arkeologiske tilnærmingen fremkaller flau gjenkjennelse og skoggerlatter hos leseren. Alt inkludert er en presis og lattervekkende fremstilling av Norge 2015." 
Bjørn Gabrielsen ,  Dagens Næringsliv

"Marit Eikemo er en særpreget forteller, men også en betydelig satiriker - en av de få som får sagt det hun vil uten å ty til ironi eller moralistiske spydigheter."
Leif Ekle ,  NRK Bok

"Alt inkludert er en god roman. Hvor mye Eikemo får sagt gjennom sin enkle historie, forstår man først til sist. Slutten er en utopisk og «solstadsk» avslutning som fungerer fordi lengselen om «ein annan stad» er sådd i leseren langt tidligere."
Kristian Hegertun ,  Vårt Land

Til toppen