Andre strofer fra en sjel (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 113
Forlag: Publica
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282513074
Kategori: Noveller, lyrikk og drama
Omtale Andre strofer fra en sjel
Hvordan er det å være kvinne og bevare lidenskapen i livet? Hverdagene kan være tøffe. Det er viktig å ta vare på seg selv, og tørre å leve som den man er.

Vi blir ofte påminnet om hva som er det «rette» å gjøre, og hvordan man bør leve. Det er lett å overgi seg til andres standard og samfunnets normer. Diktene i «Andre strofer fra en sjel» berører alle følelsesfelt, som stor kjærlighet, sorg over å miste de man elsker, om å bli voldtatt, om selvmord, sykdom, gleden over å kjenne seg selv, smerten over å skuffe andre, lengsel og begjær, og ikke minst det å tørre å fortelle andre at man ikke har det godt. En diktsamling om kjærlighet både kroppslig og sjelelig.

Elisabeth Sofie Wiggen Gundersen (f. 1961) er født og oppvokst i Trondheim, og bor for tiden i Klæbu. Hun har tre barn og er utdannet grafisk designer. Hun jobber deltid i et reklamebyrå i Trondheim. Hun er i tillegg til forfatterskapet engasjert i billedkunst og kurs. Hun gir en del av hjertet i alternativbransjen hvor hun hjelper mennesker som healingutøver og motivatør. Dette er hennes andre diktsamling. Debuten «Strofer fra en sjel» utkom i 2013.

Til toppen