Annas himmel (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 48
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202387365
Kategori: Pekebøker
Alder: 5 - 20
Omtale Annas himmel
​Med terningkast fem og seks trillende fra landets aviser, til jubel i utlandet, burde alle barn i alle aldre ta del i Stian Holes vakre og helt egenartede univers. Du kommer aldri til å angre på det.

På en dag da alt verker og det faller spiker fra himmelen, snur Anna verden på hodet og tar pappa med på reise. Til et sted der de kan svømme med fuglene og fly med fiskene. Forbi Marianergropen og Krabbetåken, helt ut til bunnen av himmelen.

Til toppen

Hole tar barna med på en modig og poetisk reise, og han tar dem på alvor som tenkende og undrende mennesker.
VG

Flere bøker av Stian Hole:

Anmeldelser Annas himmel

"Stian Hole formidler livets store spørsmål med et enormt kreativt alvor og en rørende poetisk letthet.(...) Dette er bilder man aldri blir ferdig med, som har så mange lag at man kan lese boken hundre ganger etter hverandre, og stadig oppdage ny mening (...) Hole kombinerer undring, uro og kjærlighet på en svært lesverdig måte. Alt sammen med akkurat passe mengde humor og alvor.(...) Hole tar barna med på en modig og poetisk reise, og han tar dem på alvor som tenkende og undrende mennesker. Dette er oppvekstpensum. (...) La alle barn få del i Holes univers."
Mari Nymoen Nilsen, VG

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: