Anskaffelsesrett i et nøtteskall av Morten Goller, Kine Bjelke Christophersen, Oda Hellenes Ekre, Alf Amund Gulsvik, Karoline Kreyberg, Kine Østbye Neslein, Kaspar Nygaard Thommessen og Line Camilla Werner (Ebok)
Ebok

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: , , , , , , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.45 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal juridisk
Språk: Bokmål
Serie: Nøtteskallserien
ISBN/EAN: 9788205460126
Kategori: Jus
Omtale Anskaffelsesrett i et nøtteskall
Boken gir en grunnleggende innføring i regelverket om offentlige anskaffelser. Boken behandler alle sider av en anskaffelsesprosess fra kunngjøring til eventuell tvisteløsning. Formålet med boken er å gi studenter og andre en forståelig innføring i et komplekst rettsområde av stor samfunnsmessig betydning. Boken vil også være nyttig for de som arbeider praktisk med anskaffelser, både på oppdragsgiversiden og på tilbydersiden.

FORFATTERNE er advokater i Wikborg Rein. De bistår både oppdragsgivere og tilbydere i anskaffelsesprosesser. Bistanden til oppdragsgivere omfatter utarbeidelse eller kvalitetssikring av konkurransegrunnlag, vurdering av avvisningsspørsmål og andre problemstillinger, samt kvalitetssikring av tildelinger og bistand ved klagebehandling. Bistanden til tilbydere gjelder alt fra rådgivning i forbindelse med utforming av tilbud og gjennomføring av forhandlinger til tvisteløsning. De holder også jevnlig kurs om anskaffelser for oppdragsgivere og leverandører.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Morten Goller, Kine Bjelke Christophersen, Oda Hellenes Ekre, Alf Amund Gulsvik, Karoline Kreyberg, Kine Østbye Neslein, Kaspar Nygaard Thommessen og Line Camilla Werner:

Bøker i serien