Arven (Innbundet)

Forfatter:

Jan Chr. Næss (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 487
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The legacy
Oversatt av: Næss, Jan Chr.
ISBN/EAN: 9788205408630
Kategori: Romaner
Omtale Arven
Arven er en fargerik og handlingsmettet familiesaga som utspiller seg over en periode på drøyt hundre år, og som involverer fire generasjoner kvinner.

En mørk og kald vinterdag like etter bestemorens død, vender Erica Calcott og hennes søster Beth tilbake til Storton Manor, et stort og imponerende gods hvor de tilbrakte idylliske somre som barn. Da Erica begynner å rydde i bestemorens eiendeler, blir hun overstrømmet av minner om barndommen og om sin fetter, Henry. Henry forsvant sporløst fra godset mange år tidligere, og uvissheten om hva som skjedde den skjebnesvangre dagen, har splittet familien og ført til uvennskap og dype konflikter. Ikke minst er Beth fremdeles dypt preget av forsvinningen.
Erica bestemmer seg for å finne ut hva som skjedde med Henry, slik at fortiden en gang for alle kan bli stedt til hvile og Beth kan finne ro. Og gradvis, etter hvert som Erica klarer å rekonstruere det som har skjedd, trer en ukjent familiehistorie frem. En historie som strekker seg tilbake til århundreskiftets Amerika, til møtet med en vakker ung pike fra overklassen, hennes dramatiske kjærlighetshistorie og voldsomme offer. Og etter hvert som fortiden flettes inn i nåtiden, innser Erica og Beth at de må akseptere familiens mørke hemmeligheter og voldsomme svik ? og ikke minst arven de bærer ? skal de komme videre med sine egne liv.
Katherine Webbs debutroman er en uforglemmelig, handlingsmettet og dramatisk historie som vil bite seg fast lenge etter at siste side er lest.

Til toppen

Andre utgaver

The legacy
Engelsk Heftet 2010
Arven
Bokmål Ebok 2011
Arven
Bokmål Heftet 2012
Arven
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
Arven
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av Katherine Webb:

Anmeldelser av Arven

"Dette er en herlig historie som spenner seg over flere generasjoner, den har elegante løsninger og en overraskende slutt.' Prima

"Den har alt - et mysterium, intriger, historie og et herlig, gammelt gods" Amanda Ross, Radio Times

"En uforglemmelig roman om svik.' Woman and Home

"Et briljant og altoppslukende drama." Good Housekeeping

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: