Astrid Lindgren pocket i boks (Pakke)

Ronja Røverdatter, Mio, min Mio, Brødrene Løvehjerte

Forfatter:

, Odd Bang-Hansen (Oversetter), Jo Giæver Tenfjord (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Pakke
Utgivelsesår: 2013
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Oversatt av: Bang-Hansen, Odd og Tenfjord, Jo Giæver
ISBN/EAN: 9788202406578
Alder: 6 - 13
Omtale Astrid Lindgren pocket i boks

I denne vakre gaveboksen har vi samlet tre av Astrid Lindgrens klassikere i flotte pocketutgaver.

I Brødrene Løvehjerte blir brødrene Karl og Jonatan Løve gjenforent etter sitt korte liv på jorden i landet Nangijala. Nå skal de bare være lykkelige i Kirsebærdalen der det lille hvite huset deres ligger. Men det viser seg at det også er ondskap i dette paradiset. De tar opp striden mot den onde ridderen og dragen Katla og blir de modige Brødrene Løvehjerte.

Ronja Røverdatter er en av Astrid Lindgrens største eventyrfortellinger, en Romeo- og Julie-historie om Ronja og Birk som er barn av to rivaliserende røverhøvdinger. Barnas vennskap trues av feiden mellom de to slektene. Det blir en storslått kamp for fred og rettferdighet, mot ondskap og dumhet, med den storslagne og magiske Mattisskogen som kulisse.

Fortellingen om Bo Vilhelm Olsson, som blir Mio, min Mio i Landet i det fjerne, starter med en etterlysning i radioen. Men det var aldri noen som tok kontakt med Stockholmspolitiet om gutten. Hvor ble det egentlig av ham?

Fortellingene om Brødrene Løvehjerte, Ronja Røverdatter og Mio, min Mio er tidløse klassikere som vekker tanker om livet og døden, det gode og det onde og om kjærlighetens makt. De kan leses av barn så vel som voksne.

Til toppen

Flere bøker av Astrid Lindgren: