AutoCAD 2002 (Spiral)

videregående med 3D

Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2002
Antall sider: 178
Forlag: Elektronikkbransjens forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242005274
Kategori: Data
Omtale AutoCAD 2002
AutoCAD 2002 Videregående med 3D
AutoCAD 2002 Videregående med 3D har som mål å videreutvikle brukere av AutoCAD 2002 med flere avanserte funksjoner i programmet. Boka har også med en grunnleggende innføring i 3D-tegning. Det forutsettes at brukeren har relevant praksis med AutoCAD 2002 eller har erfaring med bruk av tidligere versjoner.

Boka legger mest vekt på den tegnetekniske delen av programmet og måter å utnytte dette på. Den inneholder dessuten en rekke nyttige triks og tips. Boka tar også for seg filbehandling, innsetting av eksterne objekter, eksterne referanser, redigering, blokker med attributter, nyttige verktøy, bruken av punkter, multilinjer, spesielle linjetyper, DAK-standarder, filbehandlingsmuligheter, verktøybokser, koordinatsystem og AutoCAD mot Internett. Videre om tredimensjonal tegning med solid- og overflatemodellering, isometriske tegning og målsetting i 3D.

Boka er oversiktlig lagt opp med skjermbilder og dialogbokser. Et ekstra kapittel om plotteroppsett samt filer til øvingsoppgaver kan lastes ned fra forlagets hjemmeside. Øvingsoppgaver og et fyldig stikkordregister.

AutoCAD 2002 Videregående med 3D egner seg som lærebok eller som tilleggreferanse til kurs i AutoCAD. Den kan brukes av elever på alle nivåer fra videregående skole til høgskole. Boka egner seg også som lærebok for egenstudium, noe som kan være aktuelt for både studenter og bedriftsansatte.

Til toppen