Avkledd av Jorun Sofie Fallmo Aartun (Ebok)
Ebok

Avkledd (Ebok)

på innsiden av den norske motebransjen

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.5 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203295201
Kategori: Kunst og kultur
Omtale Avkledd
Hvorfor er det så få norske designere å se på de prestisjetunge moteukene i London og New York? Hvor er de norske konkurrentene til Acne og Malene Birger? Er rosa traktorer det eneste Norge kan bidra med?

Nyskapende svenske og danske motedesignere løftes frem av et aktivt næringsliv. Resultatet er blitt internasjonale motesuksesser som Acne, Tiger of Sweden og Henrik Vibskov som hylles både i Vogue og andre trendbibler.

Hvorfor er både svensk og dansk mote for eliten og massene, mens norske designere sliter med å utvikle talent og oppnå støtte fra norske investorer?

Med et skarpt blikk for både tall og søm river Jorun Sofie Fallmo Aartun opp regnskapsbøker og staffasje for å finne ut hvorfor norske motedesignere sjeldent når den internasjonale catwalken. I prosessen oppdager hun at moteskolene i Norge ikke gir nødvendig opplæring og at norsk næringsliv slett ikke viser næringsvett.

"Avkledd" er en bok som for første gang stiller de vanskelige spørsmålene rundt norsk moteindustri. Vi får møte anerkjente aktører som Fam Irvoll, Kristian Aadnevik, Peter Dundas og motebloggeren Hanneli Mustaparta som alle lyser på stjernehimmelen - og kommende suksesser som Nina Granerød og hennes kritikerroste klesmerke FWSS.

"Avkledd" er boken for deg som elsker mote og shopping, men også for deg som vet at mote er penger og makt.

Til toppen