Avslørt av Renée Knight (Lydbok-CD)

Avslørt (Lydbok-CD)

Forfatter:

Christina Revold (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Vollan, Ingrid
Spilletid: 8:37
Antall enheter: 7
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Disclaimer
Oversatt av: Revold, Christina
ISBN/EAN: 9788202497996
Kategori: Lydbøker voksne og Thriller
Omtale AvslørtCath ligger i senga og leser en krim, mens hun leser blir hun mer og mer forferdet. Boka handler om henne, om hennes liv. Om noe som skjedde for mange år siden. Dette er Caths skitne hemmelighet, en hendelse hun har forsøkt å begrave så dypt som overhodet mulig. Kanskje kunne hun fortalt mannen hun elsker og deler livet med om det da, men nå, nå må hun forklare hvorfor hun aldri har sagt noe. Denne boka setter hele tilværelsen hennes i spill. Og hun aner ikke hvem som har skrevet den, eller hvordan den er havnet på hennes nattbord. Hun trodde ikke det fantes vitner til det som har skjedd som fremdeles er i live.
Dette er opptakten til en thriller som elegant lokker oss i den ene retningen for deretter å snu spillet og sette alt vi trodde vi visste i et annet lys. En thriller om relasjonene i en familie, om hvor skjørt fundamentet for lykke kan være.

Til toppen

Andre utgaver

Avslørt
Bokmål Ebok 2015
Avslørt
Bokmål Lydbok MP3-CD 2015
Avslørt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Anmeldelser Avslørt

«Avslørt er noe helt for seg selv. ... en ekstremt kløktig og intrikat historie som er perfekt satt sammen for å lure leseren.»
New York Times

«Denne urovekkende psykologiske thrilleren om skyld og sorg vender raskt i en sjokkerende finale, intensivert av sterke karakterer.»
Publishers Weekly

«Det er like godt å overgi seg med det samme: Les boka og nyt det, den kommer ikke til å forsvinne -- og det er velfortjent.»
BBC Radio 2 Arts Show

«Atmosfærisk og med overraskende vendinger. ... En avhengighetsdannende psykologisk thriller.»
Kirkus Review

«... en solid debut ... et sterkt og overbevisende portrett av to mennesker som er tvunget til å se i øynene en ubehagelige, ja tilmed uutholdelig sannhet.»
The Guardian

«Klar til å etablere seg som et stort navn»
Telegraph

«Sensasjonelt god pyskologisk thriller … akkurat som den skal være»
Lee Child (forfatter)

Til toppen