Baby doll av Hollie Overton (Ebok)
Ebok

Baby doll (Ebok)

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.79 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gursli Berg
Språk: Bokmål
Originaltittel: Baby doll
Oversatt av: Hanssen, Kurt
ISBN/EAN: 9788293311355
Kategori: Krim og Spenning og Skjønnlitteratur
Omtale Baby doll
Fri. Lily er endelig fri. Hun var seksten da hun ble kidnappet. I åtte år har hun levd innestengt. I fangenskap har hun født en liten datter som heter Sky. Men en kald vinterdag står døren ulåst. Kidnapperen hennes har gjort en grov feil, og nå har de greid å flykte.
Alle trodde at hun var borte for alltid. Moren, tvillingsøsteren, hennes nærmeste. Alle blir sjokkerte og overlykkelige når hun kommer tilbake. Men det største sjokket kommer når de får vite hvem som har holdt henne fanget i alle disse årene.
Dette er et psykologisk drama, med spenningsmomenter som får leseren til å gispe. Handlingen skyter fart fra første side og stanser ikke før boken lukkes. Den setter seg under huden på en ubehagelig måte. Ingenting går etter boka."
Hollie Overton er en talentfull skribent for tv-serier, og har vært ansatt for både CBS'drama Cold Case og ABC's familiedrama Shadowhunters. Hun har alltid drømt om å skrive en roman, og i 2012 startet arbeidet med Baby Doll. Hun bor i West Hollywood sammen med ektemannen David og hunden Stevie. Hennes beste venn er tvillingsøsteren Heather, og deres forhold ga inspirasjonen til fortellingen i Baby Doll.
"Can I give this six stars? An emotional, poignant and powerful read. - Kelly, thebookshelfblog" "En kan trygt kalle det en pageturner. Jeg måtte hele tiden lese litt mer og litt mer for å se hva som skjedde videre." - Beathes bokhjerte.

Til toppen