Bare en mamma (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202358556
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Bare en mamma

Berit Riise har gitt nytt innhold til begrepet “fotballmamma”. Hun nøyde seg ikke med å kjøre på trening, heie fra sidelinja og å bli med på turer, hun har også tatt full kontroll over sønnenes karrierer og banet sin egen vei i forballverdens mannsdominerte miljø som nordens første kvinnelige fotballagent.

Mediene har fulgt Riise-familien tett, til Monaco og til England, gjennom sure tap og stolte seire på og utenfor banen. Mindre har vi visst om tida før, for Berit Riise har vært gjennom verre ting. Her forteller hun hele historien om sønnenes voldelige far og hvordan man overlever ti år som voldsoffer. Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere, sier hun.

Til toppen

Anmeldelser av Bare en mamma

Offer og løvinne

"Dramatisk og selvsentrert om livet som mamma(...) dette er blink for de som liker ukebladsartikler om "sterke kvinneskjebner" og Drama i hverdagsfamilien."

Arnstein Friling, Dagbladet

"Bare en mamma er den typen monomant ensidig førstepersonsfortelling som river deg avgårde, enten du befinner deg på et tannlegekontor, hos en svigermor eller i din egen sofa. I mange bokomtaler er man forsiktig med å røpe slutten. I dette tilfellet er det den sjokkerende sterke åpningen jeg helst ikke vil avsløre"

Bjarne Riiser Gundersen, Morgenbladet

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: