Karsten og Petras julebok (Innbundet)

Serie: Karsten og Petra-bøkene 

Forfatter:

, Anne G. Holt (Illustratør)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 80
Illustratør: Holt, Anne G.
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Karsten og Petra-bøkene
ISBN/EAN: 9788202203856
Kategori: Faktabøker
Alder: 2 - 5
Omtale Karsten og Petras julebok
Nå kan barn og voksne glede seg og forberede seg til jul sammen med Karsten og Petra. Boken kan også fungere som en julekalender som kan tas frem år etter år. Hver dag fra 1.- 24. desember har et oppslag med forslag til aktiviteter.

På samme måte som i "Karsten og Petras trøstebok", er prinsippet i denne boken at man skal kunne bruke den mange ganger uten at den blir oppbrukt, og at barn skal kunne bruke boken på egen hånd, dvs. greie å lage de forskjellige tingene uten alt for mye hjelp fra voksne. Samtidig er dette så absolutt en bok som barn og voksne vil ha mye glede av sammen.

Boken starter med advent, hva det betyr og hva Karsten og Petra gjør i den forbindelse. Så følger "julekalenderen" hvor hver dag fra 1. desember til julaften har fått et eget oppslag med forslag til aktiviteter. Det kan være gaver, julepynt, lage julekort, gå på postkontoret eller sette opp julenek. Det er også en enkel oppskrift på hvordan man kan lage en julekrybbe.

13 desember har fått 8 sider, og der er hele fortellingen om "Karsten og Petra har Luciafest" tatt med i redigert utgave.

Romjulen er en hyggelig tid. Karsten og Petra går julebukk, og vi hører litt om hvor denne skikken kommer fra. Boken har også forslag til forskjellige leker som man kan leke i juleselskaper.

Karsten og Petra, Kaninen og Løveungen er med hele tiden og binder det hele sammen med kommentarer og aktiviteter, og ikke minst gjennom Anne Holts vakre og varme illustrasjoner.

Dette er årets jule/advents-bok for hele familien!

Til toppen

Bøker i serien