Barnevernloven av Kari Ofstad og Randi Skar (Ebok)
Ebok

Barnevernloven (Ebok)

med kommentarer

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 527
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.72 MB
Filformat: PDF
Forlag: Gyldendal juridisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205450707
Kategori: Jus
Omtale Barnevernloven
Barnevernloven med kommentarer omfatter endringer fra forrige utgave, og er en oppdatert versjon av dagens situasjon.

Barnevernloven med kommentarer gir en grundig innføring i lov 17. juli 1992 nr. 100 om barneverntjenester. Siden boken kom ut forrige gang, er det skjedd omfattende endringer i loven, og denne utgaven gir en oppdatert oversikt over dagens situasjon. Det gis henvisninger og kommentarer til relevante høyesterettsavgjørelser, og en rekke viktige forskrifter er tatt inn som vedlegg. Boken gir tilgang til de juridiske problemstillingene loven reiser, og letter dermed arbeidet med barnevernssaker.

Barnevernloven med kommentarer er et nyttig oppslagsverk for ansatte i barneverntjenesten, advokater, studenter og andre som er interessert i eller tilknyttet barnevern.
Begge forfatterne har hatt sentrale oppgaver i forbindelse med loven, som trådte i kraft 1. januar 1993. Randi Skar var fylkesnemndsleder i Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Oslo og Akershus fra 1993 til 2013. Kari Ofstad har vært fylkesnemndsleder i samme nemnd siden 2007. Før det arbeidet hun med barnevernloven i Barne- og likestillingsdepartementet.

Til toppen

Andre utgaver

Barnevernloven
Bokmål Innbundet 2015