Barns læring i fellesskap (Heftet)

Serie: Dette vet vi om barnehagen 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788205524088
Kategori: Pedagogikk
Omtale Barns læring i fellesskap
Dette heftet om barns læring i fellesskap tar for seg kunnskapen vi har om det nødvendige felleskapet, hvor sosiale relasjoner barn imellom ikke kan erstattes av voksne, men krever nettopp barn og deres forståelse av verden.

Alle trenger å høre til og å være verdifulle deltakere i et fellesskap - ikke minst barn. Innenfor fellesskapets rammer utvikler barnet seg, det trives, vokser, utvikler kunnskap og følelser og dannes som menneske.
Vi vet hvor stor betydning en barnehage av høy kvalitet har for alle barn. En av indikasjonene på kvaliteten er at barnehagene gjennom sine pedagogiske aktiviteter støtter opp under og bygger videre på barns fellesskap med andre barn, slik at alle barna lærer, utvikler seg og rustes for livet.
Dette vet vi om ... Barnehagen er en serie som består av praksisnære og praksisrettede hefter som gir kunnskap om aktuelle utfordringer i barnehagen. Formålet med serien er å gjøre forskningsbasert kunnskap om pedagogisk arbeid lettere tilgjengelig for barnehagens ansatte og ledere.

Til toppen

Bøker i serien