Bedre søvn (Heftet)

en håndbok for deg som sover dårlig

Forfatter:

Eli Møller (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 170
Illustratør: Møller, Eli
Forlag: Fagbokforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788245037180
Kategori: Familie og helse
Omtale Bedre søvn
Selvhjelpsbok med dokumentert effekt.
Den gode nyheten til deg som sliter med søvnproblemer, er at du kan få hjelp.
Bedre søvn er skrevet til deg som sover for lite eller for dårlig. Denne reviderte utgaven av boken inneholder nyttig og oppdatert kunnskap om hvordan du kan redusere søvnproblemene og forhåpentligvis bli kvitt dem.
Vi følger «Anna» gjennom konsultasjonene fra behandlingen starter til hun er kvitt søvnplagene. Mange vil kjenne seg igjen i historien hennes, eller i noen av de andre eksemplene som blir beskrevet i boken. Det er likevel viktig å huske at hver historie er unik. Denne boken hjelper deg med å finne din vei til bedre søvn. Bedre søvn kan også anbefales til helsepersonell.
Innholdsfortegnelse og bokutdrag Last ned omslag
Bjørn Bjorvatn arbeider ved Bergen søvnsenter, Norges mest kjente senter for behandling av søvnvansker, og har doktorgrad innenfor søvnforskning. Han er professor i allmennmedisin ved Universitetet i Bergen og leder for Nasjonal kompetansetjeneste for søvnsykdommer - www.sovno.no - ved Haukeland universitetssykehus. Bjorvatn har også forfattet bøkene Skiftarbeid og søvn. Slik mestrer du nattarbeid og uregelmessig arbeidstid (2019), Søvnsykdommer. Moderne utredning og behandling (2012) og Ungdomssøvn. Utredning og behandling av forstyrret døgnrytme og andre søvnlidelser (2016).

Til toppen

Flere bøker av Bjørn Bjorvatn: