Bestis (Heftet)

Serie: Egmont humor 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 120
Forlag: Egmont
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788242961327
Kategori: Tegneserier og grafiske romaner
Omtale Bestis
#friendshipgoals. Bak denne hashtaggen skjuler det seg vanligvis evig lojalitet og bestevenner som lykkelig lager hjertehender sammen i perfekte instagram-øyeblikk. For bestevennene Marthe og Kenneth, er situasjonen ganske annerledes. Marthe og Kenneth har hengt sammen siden barnsben. Nå, midt i 20-årene, deler de leilighet, med alle sosiale utfordringer det fører med seg. Vi snakker selvsagt solide mengder kose-mobbing, date-sabotasje, skremming og flausebilder på sosiale medier. Blant annet.

Kenneth Larsen lar oss med sin delvis selvbiografiske serie ta del i deres spesielle vennskap, og gir oss nostalgiske og bittersøte barndoms- og tenåringsminner, actionfylte historier, pinlige episoder fra nåtiden og små glimt inn i alderdommen - der de fremdeles elsker å erte hverandre.
Alt utført med Larsens sjarmerende og energiske strek.

Finnes det egentlig noen grense for hva et vennskap skal tåle? Vi vet ikke svaret, men vi har det veldig morsomt mens vi leter.
Bestis er den perfekte serien for alle som har en bestevenn på både godt og vondt!

Om serieskaperen:
Kenneth Larsen er utflyttet trønder, utdannet ved Serieskolan i Malmø, og jobber for tiden som Art Director ved et reklamebyrå i Stockholm.

Til toppen

Bøker i serien