Forfatter: , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 432
Forlag: Gyldendal undervisning
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788205436022
Omtale Bi 1
I 2013 kom den reviderte utgaven av Bi 1. Den nye boka er en alt-i-ett-bok som er faglig oppdatert og solid. Gjennomarbeidede illustrasjoner, tabeller og flytskjemaer gjør lærestoffet tilgjengelig for alle elevene. Boka har også et rikt utvalg av oppgaver og forsøk.

Den reviderte boka har ny organisering. I arbeidet med ny kapittelinndeling har vi tatt hensyn til hvilke emner som bygger på hverandre. At feltarbeid ofte gjøres om høsten er det også tatt hensyn til, så derfor er Biologisk mangfold og Systematikk plassert først i boka. Vekst og utvikling hos planter er plassert sist siden dette emnet er fint å gå gjennom bår det spirer og gror ute....
Nettstedet (www.gyldendal.no/bi) er oversiktlig og tett knyttet til bokas kapittelstruktur. Animasjoner, filmer, test-deg-selvoppgaver og utskriftsvennlige utgaver av forsøkene gir mange muligheter! Fagstoff om økosystemene, forslag til feltarbeid i de fire vanligste økosystemene og generelle tips om feltarbeid finner dere også på nettstedet.
På lærersidene finner du undervisningstips, forslag til aktiviteter, presentasjoner med alle bildene og illustrasjonene, og tips til forsøkene med mer.
Bi 2 finnes også i en revidert utgave.
Utgaven fra 2007 består av grunnbok og studiehefte. Studieheftet er utsolgt, og vil ikke bli trykket opp igjen.

Til toppen

Andre utgaver

Bi 1
Bokmål Heftet 2007
Bi 1
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Heidi Kristine Grønlien, Cato Tandberg, Kristin Glørstad Tsigaridas og Kåre Syvertsen: