Bi 2 (Heftet)

biologi 2

Forfatter:

, , og

Deborah Maizels (Illustratør) John Arne Eidsmo (Illustratør) Anne Langdalen (Illustratør) Bjørn Norheim (Illustratør)

Forfatter: , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 448
Illustratør: Maizels, Deborah , Eidsmo, John Arne , Langdalen, Anne og Norheim, Bjørn
Forlag: Gyldendal undervisning
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788205451636
Omtale Bi 2
I 2014 kom den reviderte utgaven av Bi 2. Den nye boka er en alt-i-ett-bok som er faglig oppdatert og solid. Gjennomarbeidede illustrasjoner, tabeller og flytskjemaer gjør lærestoffet tilgjengelig for alle elevene. Boka har også et rikt utvalg av oppgaver og forsøk.

Den reviderte boka har ny organisering. I arbeidet med ny kapittelinndeling har vi tatt hensyn til hvilke emner som bygger på hverandre. Årstidene er det også tatt hensyn til. Først i boka har vi derfor plassert Evolusjon og Økologi som er aktuelle kapitler i forbindelse med feltarbeidet på sensommeren/høsten....
Nettstedet (www.gyldendal.no/bi) er oversiktlig og tett knyttet til bokas kapittelstruktur. Animasjoner, filmer, test-deg-selvoppgaver og utskriftsvennlige utgaver av forsøkene gir mange muligheter! Fagstoff om økosystemene, forslag til feltarbeid i de fire vanligste økosystemene og samt generelle tips om feltarbeid finner dere også på nettstedet..
På lærersidene finner du undervisningstips, forslag til aktiviteter, presentasjoner med alle bildene og illustrasjonene, og tips til forsøkene med mer.
Bi 1 finnes også i en revidert utgave.
Utgaven fra 2008 består av grunnbok og studiehefte.

Til toppen

Andre utgaver

Bi 2
Bokmål Heftet 2008
Bi 2
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av Heidi Kristine Grønlien, Cato Tandberg, Kristin Glørstad Tsigaridas og Leif Ryvarden: