Blant republikanere (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202494568
Kategori: Politikk og samfunn
Omtale Blant republikanere

Frank Rossavik, politisk kommentator i Aftenposten og forfatter av flere kritikerroste biografier og andre bøker, presenterer Det republikanske partiet i USA. Gjennom intervjuer og samtaler med både vanlige og sentralt plasserte republikanere gir Rossavik en lettlest, skarp og underholdende innføring i en ideologi og en politisk tradisjon som ofte fremstår som fremmedartet for nordmenn.

Til toppen

Andre utgaver

Blant republikanere
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Frank Rossavik:

Anmeldelser Blant republikanere

"Den erfarne politiske kommentatoren Frank Rossavik var nysgjerrig på dette partiet. I 2014 og 2015 reiste han rundt i USA og snakka med mange aktivistar og politikarar, helst på mellomnivå i det republikanske partiet og organisasjonar som står det nær. Resultatet er ei bok som både er underhaldande og rik på innsikt. 

Rossaviks styrke er den fordomsfrie og ikkje-moralistiske tilnærmingsmåten til menneske og miljø som i utgangspunktet står han fjernt. På den måten får han folk til å opna seg, og han får fram nyansane og mangfaldet bak klisjeane. [...] Om ikkje Frank Rossavik skriv mykje om Trump, har han laga ein framifrå guide til å forstå stemningane som løftar han fram.
Tom Hetland, Stavanger Aftenblad

"et kyndig innblikk i hva høstens presidentvalg kommer til å handle om."
Ulf Andenæs, Aftenposten

"Jeg skal dagen etter Spellemannsprisen utrope årets journalist. Han heter Frank Rossavik, og han har av alle ting skrevet en bok som skal få nordmenn til å forstå amerikanske republikanere."
Arild Abrahamsen, arilabra.com

 

Til toppen