Blendet (Heftet)

Serie: After 1

Forfatter:

Hedda Vormeland (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 591
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Oversatt av: Vormeland, Hedda
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788205479067
Kategori: Romaner
Omtale Blendet
Endelig kan du lese nettets meste omtalte bokserie på norsk.

Det var en tid før Tessa møtte Hardin, og så er det alt etterpå ...
Tessa er en skoleflink 18-åring med en søt og trygg kjæreste hjemme. Hun har ambisjoner og retning på livet, og en mor som gjør alt for å holde henne på sporet. Men hun har bare så vidt begynt på universitetet da hun treffer Hardin. Med sitt rufsete mørke hår, sin britiske aksent, tatoveringer og ring i leppa er Hardin alt annet enn hva Tessa er vant til.
Men han er også pågående og uforskammet - på en nesten ondskapsfull måte. Egentlig burde Tessa hate Hardin. Og det gjør hun - helt til hun en dag befinner seg alene med ham. Tessa vil grave dypere for å finne den virkelige Hardin under alle løgnene. Han skyver henne bort igjen og igjen, men hver gang hun dytter tilbake, drar han henne enda dypere inn.
Men Tessa har allerede den perfekte kjæresten. Så hvorfor prøver hun så hardt å hanskes med sin sårede stolthet og Hardins fordommer mot skoleflinke jenter?
Kanskje fordi dette er ekte kjærlighet?
Fenomenet After har på to år oppnådd mer enn en milliard visninger på nettet. Endelig foreligger bokversjonen på norsk. Blendet er den første av fire bøker i serien.

Til toppen

Andre utgaver

After
Engelsk Heftet 2014
After
Engelsk Heftet 2019
Blendet
Bokmål Ebok 2015
Bøker i serien