Bli en bedre golfer (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 143
Forlag: Schibsted
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788251680202
Omtale Bli en bedre golfer
Spiller du golf? Uansett hvilket nivå du er på vil du dra nytte av denne boken. To av Norges fremste utøvere gir deg tipsene du trenger for å bli en bedre golfer.

Henrik Bjørnstad og Fredrik Caspar Kracht hjelper deg til å øke ferdighetene dine – enten du er nybegynner, scratchspiller eller bare ønsker å forbedre handicapet ditt. Du får tips om alt fra å finne det perfekte grepet og ulike chippeteknikker, til hvordan du skal planlegge hullet eller komme deg ut av en vanskelig lie.
 
Bjørnstad forteller historier om sine mange år som Norges aller beste golfspiller, om livet i PGA Tour og fantastiske øyeblikk på noen av verdens aller beste golfbaner. De to forfatterne beskriver de beste banene i Skandinavia og USA, og de hjelper deg å overkomme det kanskje vanskeligste hinderet på banen – ditt eget hode. De forteller om hvordan Norge ble en golfnasjon, fysisk og mental trening og om hvorfor de er som de er – fullstendig gale etter golf.
 
Henrik Bjørnstad (f. 1979) ble profesjonell golfspiller allerede som 18-åring. Som 23-åring ble han nummer to i Hong Kong Open og nummer tre i Scandinavian Masters, og i 2005 var første nordmann noen sinne som kvalifiserte seg til verdens største golftour, PGA-tour i USA. I 2010 la han opp som proff, og jobber nå som spillerutvikler i Norges golfforbund, i tillegg til å være familiefar til to små barn.
 
Fredrik Caspar Kracht (f. 1979) begynte å spille golf som 15-åring og ble scratch-spiller som en av de raskeste i Norge. Han har selv satset som proff, og han har jobbet som golftrener. Han er brennende opptatt av å promotere golf i Norge, han er kommentator for Viasat Golf, redaktør for magasinet Golf og eier av nettsiden golfnews.no, hvor han også blogger. Dessuten er han svoren Lyn-fan og pappa til Caspar.

Til toppen