Bli en inspirator (Innbundet)

hent ut det beste i deg selv og andre!

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 67
Forlag: Commentum
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282332996
Kategori: Selvutvikling
Omtale Bli en inspirator
Har du opplevd stunder i livet ditt der du kjente deg enormt offensiv, kraftfull og klartenkt? Der oppgaver gikk som en lek? Der du følte at "alt" var mulig? Du fant øyeblikkelig løsninger, og fikk utrettet utrolig mye på kort tid? Da har du vært inspirert. Å være inspirert er å være i en ressursfull tilstand, der du kommer i kontakt med dine iboende ressurser, din indre kraft. Du har muligheten til å sette deg selv og andre i denne tilstanden når som helst, hvis du vet hvordan. Evnen til å inspirere kan læres.
Gjennom morsomme og tankevekkende historier og eksempler blir du guidet gjennom 8 dører til inspirasjon. Du får konkrete og lettfattelige tips og verktøy til å øve opp "inspirasjons-musklene", til å påvirke og skape positiv forandring.

Trond Ullenes (f.1963) er bosatt i Stavanger med kone og 2 barn. Han har de siste 10 årene drevet egen virksomhet som inspirator, coach, kurs- og foredragsholder for ledere, personalgrupper, idrettsutøvere og artister. Trives godt i naturen, og tar gjerne et morgenbad i sjøen året rundt.

Tittel: Bli en Inspirator
Forfatter: Trond Ullenes
ISBN: 9788282332996
Format: 13x20
Innbundet

Til toppen