Blodet og immunsystemet (Heftet)

en innføring

Serie: Kortlest 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 108
Forlag: Fagbokforlaget
Språk: Bokmål
Serie: Kortlest
ISBN/EAN: 9788245023800
Kategori: Sykepleie
Omtale Blodet og immunsystemet
Blodet og immunsystemet er en innføringsbok i to sentrale temaer innenfor anatomi og fysiologi. God kunnskap om blodets funksjon og immunsystemets oppbygning og effekter gir grunnleggende forståelse av hvordan det friske mennesket fungerer, men også av mange vanlige sykdomsårsaker og -behandlinger, som kreft, kreftbehandling og stamcelleterapi.

Boken dekker faginnholdet for nasjonal deleksamen i anatomi, fysiologi og biokjemi på bachelorutdanningen i sykepleie. Målgruppen er primært bachelorstudenter i sykepleie. Andre studenter innenfor helsefag og idrettsfag vil også kunne ha stor nytte av boken.

Blodet og immunsystemet inngår i Fagbokforlagets «Rett på sak!»-serie i naturvitenskapelige emner for sykepleiestudenter.

Brynjar Foss er professor og utdannet biolog med doktorgrad fra hematologisk seksjon ved Universitetet i Bergen. Han har lang undervisningserfaring fra videregående skole og institutt for helsefag ved Universitetet i Stavanger, der han har undervist i de naturvitenskapelige fagene. For tiden arbeider han som Product Manager Educational Solutions hos Laerdal Medical i Stavanger. Foss har også skrevet Kjemi, biokjemi og cellebiologi i samme serie.

Her kan du lese et utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

Til toppen

Flere bøker av Brynjar Foss:

Bøker i serien