Blondehuset av Heidi Bjørnes (Ebok)
Ebok

Blondehuset (Ebok)

en ny sjanse i livet!

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.36 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Silke
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282701235
Kategori: Romaner
Omtale Blondehuset
I nesten 100 år har Blondehuset vernet om sine beboere. Det er kunstneren Mina som eier huset. 87 år gamle Mina ble født på soverommet i andre etasje. Det er i Blondehuset hun har vokst opp, arbeidet som kunstner og nesten gått til grunne da hun ble enke. Siden har hun latt trengende bo i Blondehuset. Hun vet hvordan det er å komme skjevt ut i livet og trenge et sted trekke seg tilbake til.
Det er en brokete forsamling. Forsiktige Johan er litt allergisk mot livets motganger, Lillian skjuler en historie som hun skammer seg over, og Egorbert rømte hjemmefra da han fant sin kone naken sammen med pianostemmeren oppå på pianoet. Og så er det Anna, som endelig finner kjærligheten - på kroa og på prekestolen!
I Blondehusets trygge favn samler de krefter og mot til igjen å møte hverdagen. Og hvilket liv det blir!

«Blondehuset er en varm og morsom historie om skakkjørte liv, vennskapets kraft og om at det aldri er for sent å gjøre forandringer i livet.»
Linn Steier, Norli Hvaltorvet

«Vidunderlig!!!»
Liv Gade, bokinspirator

Heidi Bjørnes har samlet på historier hele livet. Hun kan snakke med ukjentemennesker på toget og få inspirasjon fravenner, men mange tekster dukker opp påhennes aleneturer i skogen. Ideen om åskrive Blondehuset vokste langsomt frem,og hun trengte en liten dytt av en niese førromanen ble til.
«Blondehuset er min visjon av en trygg havn, der man kan hvile seg når livet blir for vanskelig. Jeg tror at vi alle trenger et blondehus av og til. Det og havregrynsgrøt », sier forfatteren.
Heidi Bjørnes bor i Steinkjer i Trøndelag, omgitt av familie og venner.

Til toppen

Andre utgaver

Blondehuset
Bokmål Innbundet 2018