Boka om Baltimorefamilien av Joël Dicker (Ebok)
Ebok

Boka om Baltimorefamilien (Ebok)

Forfatter:

Agnete Øye (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.39 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Pax
Språk: Bokmål
Originaltittel: Les livre des Baltimore
Oversatt av: Øye, Agnete
ISBN/EAN: 9788253038841
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Boka om Baltimorefamilien
I sin nye roman går Joël Dicker i dybden på noen av personene vi ble kjent med i "Sannheten om Harry Quebert-saken", og gir oss et nært og underholdende portrett av en amerikansk familie med alle dens hemmeligheter, konflikter og feiltrinn.

Februar 2012: Åtte år etter de dramatiske begivenhetene i Aurora, drar Marcus Goldman fra vinterkalde New York til tropevarme Florida for å skrive sin neste roman. Denne gangen har han bestemt seg for å fortelle sin egen families historie.

Da Marcus vokste opp, var det to Goldman-familier: Marcus' middelklassefamilie i New Jersey, og den vellykkede, rike og glamorøse Baltimore-familien, som Marcus var dypt fascinert av. Han besøkte dem så ofte han kunne, for å være sammen med fetteren Hillel og Woody, den jevnaldrende gutten onkelen og tanten hadde reddet fra et liv på gata og tatt til seg. Sammen var de 'Goldman-trioen', like nære som brødre. Og så var det nabojenta Alexandra, som drømte om en framtid som popstjerne, og virket uendelig fengslende på alle i trioen. De fire holdt kontakten i alle år, inntil fasadene etter hvert begynte å krakelere, og alt en dag gikk skrekkelig galt.

Helt siden den skjebnesvangre dagen i 2004 har Marcus vært hjemsøkt av spørsmålet: Hva var det egentlig som skjedde med Baltimore-familien?

Til toppen

Andre utgaver

The Baltimore boys
Engelsk Heftet 2017
The Baltimore boys
Engelsk Heftet 2018
Boka om Baltimorefamilien
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Boka om Baltimorefamilien
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Joël Dicker: