Bølger i sand (Heftet)

min afrikanske reise

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 162
Forlag: Andika forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230340646
Kategori: Reiseskildringer
Omtale Bølger i sand
Anne Grethe T. Smith har sammen med sin familie gjennom snart 30 år besøkt og i lengre perioder bodd i Tanzania i Øst- Afrika.
Mange blir berørt av et møte med det afrikanske kontinent, men ikke så mange har hatt anledning til å leve så intenst og lenge med folket, landskapet, kulturen og språket i Tanzania som henne.
Her har hun møtt en stor palett av mennesker som hun gjennom sin åpne og inviterende tilnærming har kommet tett innpå.
I boka møter vi alt vi forbinder med Afrika; ville dyr, storslått natur, eggende trommer, livsbejaende dans og sang, men det er de personlige møtene som har preget forfatteren og fått henne til å reflektere over eget liv og retning.
Hva skiller oss, hva har vi felles, hva kan vi lære av våre medmennesker født under en høyere himmel og varmere sol? Kan vi fra vår rike verden noen gang komme helt innpå og forstå våre søstre og brødre i sør?
«Bølger i sand» stiller mange og store spørsmål til alle som er fascinert av menneskelige relasjoner. I en blanding av fakta og fiksjon tar boka leseren med på spennende tid - og stedfestede reiser i Øst -Afrika og på en personlig, bildereise i et voksent samliv.

Til toppen