Bølger i sand (Heftet)

min afrikanske reise

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 162
Forlag: Andika forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230340646
Kategori: Romaner og Essays og antologier
Omtale Bølger i sand
På turer gjennom deler av Øst-Afrika, års opphold inne i landet og ved kysten av Tanzania, har dagboken vært fast følgesvenn. Det er notater og erindringer herfra som er brukt. Jeg begynte å lytte og fant historier som ville frem i lyset; opplevelser og hendelser, mine møter med mennesker, mitt møte med meg selv. På denne måten vil jeg gjerne gi mitt bidrag til bildet av et kontinent som ofte bare forbindes med fattigdom, sykdom og nød. Mitt ønske er å komplettere bildet slik at det blir helere og mer i samsvar med virkeligheten, slik jeg har opplevd den.
I tillegg er jeg blitt mer og mer klar over min indre reise, over hva hendelsene og alle opplevelsene gjorde med meg som menneske.
Fiksjonen er brukt for å beskrive denne indre reisen og for å beskrive det at livet tok en uventet vending.....

Når det du drømmer om skjer - når dagene blir fulle av oppfyllelsen av planer og drømmer, mister man følelsen av tid. På terrassen inne i hagen, med alle mulighetene ennå åpne, kan jeg senke skuldrene en anelse og nippe til teen og frukten jeg har foran meg. Det kommer musikk inne fra stuen hvor Halima holder på med dagens gjøremål

Til toppen