Brand kommer tilbake / Farlig fristende av Tessa Radley og Maxine Sullivan (Ebok)
Ebok

Brand kommer tilbake / Farlig fristende (Ebok)

Serie: Harlequin Passion 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Passion
ISBN/EAN: 9789150732498
Omtale Brand kommer tilbake / Farlig fristende
Brand kommer tilbake

Etter fire år uten livstegn kommer antikvitetshandleren Brand Noble tilbake. Han orker ikke å tenke på de uhyggelige forholdene han har levd under. Det eneste han vil, er å være sammen med konen sin. Men han oppdager raskt at mye er forandret – Clea har gjort karriere og er gravid. Og selv er han erklært død!

Én ting er sikkert. Han skal vinne Clea tilbake, og da kommer mange til å innse at Brand Noble er mer levende enn noensinne …Farlig fristende

Han trenger en elskerinne. Eller nærmere bestemt, noen som kan spille elskerinnen hans. Så da Jenna Branson oppsøker den rike playboyen Adam Roth for å kreve pengene hans bror lurte hennes familie for, ser Adam en gyllen mulighet. Han lover å undersøke pengekravet hvis hun går med på å late som om de har et forhold – et intimt forhold. Alt for å komme unna den uønskede oppmerksomheten fra konen til hans beste venn.

Avtalen virker enkel, men snart er det erotiske spillet deres ikke bare en fasade. Nå må de velge mellom lojaliteten til sine familier … og muligheten for evig kjærlighet.

Til toppen

Bøker i serien