Brennpunkt: Oslo (Innbundet)

Serie: Krüger & Krogh 1

Forfatter:

og

Bjarte Agdestein (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 48
Illustratør: Agdestein, Bjarte
Forlag: Egmont Kids Media Nordic
Språk: Bokmål
Serie: Krüger & Krogh
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788242951229
Kategori: Tegneserier og grafiske romaner
Omtale Brennpunkt: Oslo
NORGES HEMMELIGE HELTER!
«Brennpunkt: Oslo» er første bind i en splitter ny albumserie om Norges hemmelige helter: Jacob Krüger og Otto Krogh. Her snakker vi om en uhyre gjennomarbeidet tegneserie i franskbelgisk tegnestil som foregår i Oslo! En helt uslåelig kombinasjon.

Handlingen er lagt til 1964, for nøyaktig femti år siden. Martin Luther King skal motta Nobels fredspris, men i Oslo by foregår det skumle og uforklarlige ting som ikke må komme byens borgere for øret. De to agentene Krüger og Krogh er ansatt i det superhemmelige AFMA - Avdelingen For Mellemliggende Anliggender - som skal løse nettopp slike saker! Men er denne saken likevel for stor, selv for disse drevne agentene?

Opphavsmennene har nedlagt noen årsverk i research, og tidskoloritten i «Krüger & Krogh» er helt i særklasse. Her finner du et Oslo anno tidlig 60-tall som er så samvittighetsfullt tegnet at man straks blir ført femti år tilbake!

Denne innbundne spesialutgaven inneholder åtte ekstra sider som viser litt av det nitide arbeidet bak albumet og redegjør for mange av historiens sentrale karakterer.

Til toppen

Flere bøker av Ronald Kabíček og Endre Skandfer:

Bøker i serien