Brente skygger (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Linn Øverås (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 391
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Burnt shadows
Oversatt av: Øverås, Linn
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205477124
Kategori: Romaner
Omtale Brente skygger
Brente skygger er et gripende drama om hvordan brudd skaper ny kontinuitet, nye fiender og nye venner, og hver slutt er en ny begynnelse.

Nagasaki, 9. august 1945Hiroko Tanaka står på verandaen sin og betrakter landskapet som strekker seg opp mot himmelen. Hun er kledd i en kimono med tre flyvende traner på ryggen, hun er 21 år gammel og dypt forelsket i mannen hun skal gifte seg med, Konrad Weiss. Så blir verden hvit foran øynene på henne. Alt blir stille før lyden av smerte og redsel fyller luften. Og i tomrommet etterpå er alt som engang var kjært, utslettet. Det eneste som skal minne henne om alt som var, er de fugleliknende brennmerkene på ryggen hennes.
I sin søken etter nye begynnelser, reiser Hiroko til Delhi to år etterpå. Der treffer hun på Konrads halvsøster, Elizabeth, mannen hennes James Burton og den karismatiske tjeneren Sajjad.
Brente skygger er et gripende drama som krysser generasjoner, kulturer og kontinenter. Det er en historie om hvordan brudd skaper ny kontinuitet, nye fiender og nye venner, og hver slutt en ny begynnelse.

Til toppen

Andre utgaver

Brente skygger
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Bøker i serien