Britpop! (Heftet)

Serie: Text & Ackord 

Legg i ønskeliste

Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 0
Forlag: Gehrmans Musikförlag
Språk: Svensk
ISBN/EAN: 9789177482796
Kategori: Musikk
Omtale Britpop!

* Alright: Supergrass
* Beautiful Ones: Suede
* Common People: Pulp
* Country House: Blur
* Creep: Radiohead
* Destiny Calling: James
* Don’t Look Back in Anger: Oasis
* The Drugs Don’t Work: Verve
* Flowers in The Window: Travis
* For Tomorrow: Blur
* Friday I'm in Love: The Cure
* Girls and Boys: Blur
* Girl From Mars: Ash
* Karma Police: Radiohead
* The Life of Riley: Lightning Seeds
* Made of Stone: Stone Roses
* Motorcycle Emptiness: Manic Street Preachers
* Parklife: Blur
* Pick a Part That's New: Stereophonics
* Sleep Well Tonight: Gene
* Slight Return: The Bluetones
* Sonnet: Verve
* Sparky’s Dream: Teenage Fanclub
* Stand By Me: Oasis
* Stop Crying Your Heart Out: Oasis
* Sun Hits The Sky: Supergrass
* There as a Light That Never Goes Out: The Smiths
* Trash: Suede
* Wake Up Boo: The Boo Radleys
* Why Does It Always Rain On Me: Travis
* Wonderwall: Oasis

Til toppen

Bøker i serien