Brutte lenker (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 206
Forlag: Giutbok.no
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230346396
Kategori: Romaner
Omtale Brutte lenker
Marit sin barndom preges av omsorgssvikt, misbruk og frykt. Men også små øyeblikk med barnlig glede og drømmer for fremtiden.

Følelsen av å være verdiløs, lengselen etter å føle seg verdifull og skammen følger henne inn i voksenlivet. Og påvirker hennes valg. Valg som ikke alltid er bra for henne.

En traumatisk opplevelse, som holder på å koste henne livet, får henne til å endelig se klart. Nå vet hun hva hun må gjøre for å bryte lenkene til fortiden. Slik at hun kan fylles med egenverd, selvomsorg og styrke.

Ellen Margarete Fredheim (50). Jeg er opptatt av enkeltmenneskets fortelling om seg selv og sitt liv. Og det å få frem den medfødte kraften. Jeg bor i Lysefjorden. Der driver jeg et sjarmerende lite sted, sammen med min mann, hvor vi tar imot mennesker som søker natur, stillhet og indre arbeid. Jeg har selv erfart at barndommens traumer setter spor og preger deg som voksen. Men ved å innse at det er du selv som sitter med makten, din personlige makt, kan du bryte lenkene til fortiden. Og bli fri.

Til toppen