Bryllupsdrømmer... / En lykkelig fremtid? av Gordon (Ebok)
Ebok

Bryllupsdrømmer... / En lykkelig fremtid? (Ebok)

Serie: Legeromaner 

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.62 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Swallowbrook's Winter Bride / Navy Officer to Family Man
Serie:
ISBN/EAN: 9789150732283
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Bryllupsdrømmer... / En lykkelig fremtid?
Bryllupsdrømmer...

Da doktor Libby Hamilton blir tilbudt å bli deleier i Swallowbrooks legeklinikk, er det en livslang drøm som går i oppfyllelse. Hun er overlykkelig ... til hun plutselig står ansikt til ansikt med mannen hun har gjort alt for å glemme: Nathan Gallagher, den nye kollegaen og naboen -
og han som avviste hennes kjærlighetserklæring da de var tenåringer.Da Nathan nå står på dørstokken hennes, hånd i hånd med gutten han skal adoptere, blir Libby igjen feid med av følelser. En drøm har allerede gått i oppfyllelse for Libby. Våger hun å håpe at også drømmen om et magisk vinterbryllup skal bli virkelighet?

En lykkelig fremtid?

Fra flåten til familienSelv om han er hennes eksmann, får marineoffiseren Sam Taylor fortsatt Juliets hjerte til å banke litt ekstra. Likevel har ingen av dem våget å tro at det er mulig med en gjenforening. Men da Juliet trenger hjelp og pleie, blir det en vekker for Sam. Hans nye oppdrag blir derfor å ta styringen på hjemmeplanet. Nå håper han å kunne gi barna og kvinnen han elsker en lykkelig fremtid ... men å komme over fortiden viser seg å bli tyngre enn noen av dem kunne ha forestilt seg.

Til toppen

Flere bøker av Gordon:

Bøker i serien